Vreven schuift met tegenzin aan bij Kees Jansma: 'Ben tikkeltje gestorven'

Vreven schuift met tegenzin aan bij Kees Jansma: 'Ben tikkeltje gestorven'

15-10-2017 10:48
6

Stijn Vreven heeft de nederlaag in de kelderkraker tegen Roda JC (1-0) nog niet verwerkt. De trainer van NAC Breda laat zondagochtend bij De Tafel van Kees weten dat hij liever was thuis gebleven.

"Ik zit hier met grote tegenzin. Gisteravond ben ik toch een tikkeltje gestorven. Je verliest in de laatste seconde, terwijl een gelijkspel voor het oprapen ligt", stelt Vreven bij het FOX Sports-programma. "Dan moet je hier met lange tenen komen zitten..."

Desondanks schoof Vreven aan, al is hij doodziek van de nederlaag. "Ik accepteer geen nederlaag in mijn hoofd. Elke nederlaag doet echt pijn. Als er een moment komt dat ik dat gevoel en die pijn niet meer heb, dan stop ik. Straks ga ik nog een potje huilen en morgen geef ik weer tweehonderd procent energie om de jongens klaar te maken voor PEC Zwolle."

De Belg zag toch een klein lichtpuntje. "Het was de eerste keer dat ik merkte dat de spelersgroep na een verlies echt reageert. Dat vind ik een meerwaarde. Niet met lieve woorden, maar dat ze elkaar de waarheid zeggen. Dat wordt ook tijd. We hebben zo'n jonge groep, er werd te weinig gecorrigeerd."