Groningen en Roda JC kijken naar transfervrije ex-Feyenoorder: Het klopt

Groningen en Roda JC kijken naar transfervrije ex-Feyenoorder: "Het klopt"

01-11-2017 19:51
11

FC Groningen en Roda JC hebben hun oog laten vallen op een 31-jarige Ghanees in Zweedse dienst met een Feyenoord-verleden. Mohammed Abubakari van BK Häcken bevestigt dat hij op Nederlandse lijstjes staat.

"Er zijn goede clubs in mij geïnteresseerd", laat de verdedigende middenvelder weten aan Fotbollskanalen. Het gaat om Groningen en Roda JC. Abubakari: "Dat klopt, maar het is alleen interesse. Op dit moment is er niets concreet. Het zijn goede clubs en ik hoop dat het ergens toe kan leiden."

Abubakari beschikt bij Häcken over een aflopend contract en heeft besloten niet te verlengen. Dat betekent dat hij vanaf 1 januari 2018 transfervrij op te pikken is en dat Groningen en Roda JC nu al met hem mogen praten over een contract.

Nederland is geen vreemde bodem voor Abubakari, die van 2004 tot en met 2007 bij Feyenoord speelde. In Rotterdam speelde hij geen officiële wedstrijd voor de hoofdmacht. "Tot nu toe is er niets concreet, dus ik kan er niet zoveel over zeggen. Ik heb ook een aantal aanbiedingen uit Zweden ontvangen."