Gepasseerde Kluivert: Ik vind dat ik de kans daarvoor nogmaals moet krijgen

Gepasseerde Kluivert: "Ik vind dat ik de kans daarvoor nogmaals moet krijgen"

07-11-2017 23:30
28

De laatste basisplaats van Justin Kluivert in de Eredivisie is bijna anderhalve maand geleden. De aanvaller is het slachtoffer van de goede vorm van David Neres, maar vindt dat hij een nieuwe kans verdient.

Kluivert wisselde begin dit seizoen stuivertje met Neres, maar sinds de Braziliaan goed in vorm is, is het gedaan met de basisplaats van Kluivert. Ook op links krijgt de achttienjarige aanvaller vooralsnog geen kans. "Misschien ligt het ook aan mezelf", begint Kluivert in gesprek met FOX Sports. "Ik vind dat ik het de laatste tijd ook niet echt heb laten zien om een basisspeler te zijn. Maar ik denk dat dat zeker gaat komen."

"Ik denk dat ik de kans daarvoor nogmaals moet krijgen", vervolgt Kluivert. "Ik denk dat ik het vorig jaar heb laten zien. Dit jaar nog niet zozeer...misschien aan het begin. Ik moet gewoon hard trainen en het dan in de wedstrijden laten zien. Dan kan niemand meer om je heen."

Trainer Marcel Keizer heeft de voorbije weken aangegeven dat Kluivert ook op links een optie is voor hem. Daar krijgt Amin Younes echter nog steeds de voorkeur.