Berghuis: Nee, helemaal niet. Dat zou toch ook geen humor zijn?

Berghuis: "Nee, helemaal niet. Dat zou toch ook geen humor zijn?"

18-11-2017 09:35
6

Bij terugkomst bij Feyenoord waren er geen pesterijtjes van de WK-gangers richting Steven Berghuis, die met Oranje het toernooi in Rusland misliep. Sofyan Amrabat, Karim El Ahmadi, Renato Tapia en Nicolai Jörgensen hebben zich wél gekwalificeerd. 

"Nee, helemaal niet", aldus Berghuis tegen de NOS over het mogelijk uitgelachen worden door ploeggenoten die het WK wél hebben gehaald. "Dat zou toch ook geen humor zijn?" De Oranje-international is blij dat hij tijdens de oefeninterlands van Oranje eindelijk van waarde kon zijn. Tegen Roemenië was hij goed voor drie assists. "Winnen en belangrijk zijn, dat was me eigenlijk nog niet gelukt bij Oranje. Ik hoef niet altijd goed te spelen om beslissend te zijn. Als dit vaker gebeurt, kan ik daar prima mee leven."

Nu hij terug is bij Feyenoord wacht de moeilijke inhaalrace op PSV. "Misschien was de interlandperiode goed. Even weg van elkaar en de situatie, om nu weer fris de duels tegemoet te gaan. Je kunt andere spelers ook meenemen door je enthousiasme te laten zien", aldus Berghuis.