Go Ahead grijpt in en ontslaat trainer: Helaas is dat niet het geval geweest

Go Ahead grijpt in en ontslaat trainer: "Helaas is dat niet het geval geweest"

03-12-2017 19:36
18

Go Ahead Eagles en trainer Leon Vlemmings gaan per direct uit elkaar. De geplaagde Jupiler League-club is niet tevreden met de progressie op het veld. Go Ahead staat op een teleurstellende veertiende plek.

"Het bestuur en de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles hebben zich aan het begin van het seizoen geschaard achter de plannen en ideeën van het technisch management", zegt voorzitter Edwin Lugt op de clubsite. "Die plannen zagen er veelbelovend uit, waarbij we ons tegelijkertijd realiseerden dat we met elkaar aan een proces waren begonnen dat we tijd moesten gunnen. Maar dan moet er op het veld wel progressie waarneembaar zijn qua spel en resultaten. Helaas is dat niet het geval geweest."

Vlemmings zelf komt ook met een reactie. "Ik vind het ontzettend jammer dat onze wegen hier scheiden. Met ziel en zaligheid heb ik bij Go Ahead Eagles geprobeerd om iets moois neer te zetten. Als hoofdtrainer ben ik verantwoordelijk voor de prestaties en ik ben dan ook teleurgesteld dat ik het niet voor elkaar heb gekregen om samen met de staf en spelersgroep tot betere resultaten te komen."