Update: Fellaini reageert: 'Waarschijnlijk gaat United nog een voorstel doen'

Update: Fellaini reageert: 'Waarschijnlijk gaat United nog een voorstel doen'

26-12-2017 14:06
7

Manchester United lijkt Marouane Fellaini binnenkort kwijt te gaan raken. De Belgische middenvelder legde onlangs een aanbod om zijn aflopende contract te verlengen naast zich neer en zou al benaderd zijn vanuit China.

Boulevardkrant The Mirror komt op Tweede Kerstdag met dit nieuws. Om welke club het gaat, is vooralsnog niet bekend. Aangezien de huidige verbintenis van Fellaini over een half jaar afloopt, mag hij vanaf 1 januari onderhandelen met zijn eventuele nieuwe werkgever en kan er zelfs al een voorcontract getekend worden.

Wedden

Meer odds

Fellaini geldt op Old Trafford niet bepaald als vaste waarde. De Belg kwam tijdens de eerste seizoenshelft tot twaalf officiële wedstrijden. Over een gebrek aan belangstelling heeft Big Fella echter niet te klagen. De middenvelder leek hard op weg naar een winterse transfer naar Besiktas, die echter door Manchester United is afgeblazen. Bovendien werd hij onlangs nog gelinkt aan een overstap naar Paris Saint-Germain.

Update 14.06: Fellaini heeft in een interview met HUMO gereageerd op zijn transferperikelen. Of hij blijft of dat hij vertrekt, laat de dertigjarige Belg echter in het midden. "Als Manchester mij niet meer zou willen, hadden ze dat al lang gezegd. Ze deden een voorstel, waarschijnlijk volgt er nog één. Of ik het zal aanvaarden, weet ik niet. Zoiets regel je niet in een handomdraai."