'Of hij naar Feyenoord komt? Ik denk het wel. Daar ben ik blij mee'

'Of hij naar Feyenoord komt? Ik denk het wel. Daar ben ik blij mee'

01-01-2018 10:02
41

De kans dat Robin van Persie terugkeert in De Kuip, is vrij groot. Althans, dat zegt zijn vader in een interview met het Turkse medium Fotomac. Bob van Persie rekent er schijnbaar op dat zijn zoon de overstap gaat maken naar Feyenoord. 

Het gonst al ruim een jaar van de geruchten rond Van Persie (33), wiens contract bij Fenerbahçe eind juni 2018 afloopt. Vanwege het torenhoge salaris van de voormalig sterspeler van Manchester United en Arsenal lijkt Fener bereid om akkoord te gaan met een eerder vertrek. 

"Of hij naar Feyenoord komt? Ik denk het wel", aldus Van Persie senior in het bewuste interview. "Mijn zoon zal weer dichtbij zijn en daar ben ik blij mee, zijn hele familie overigens." 

Bob van Persie geeft niet aan of zijn zoon in januari of komende zomer terugkeert naar Rotterdam-Zuid. Een en ander heeft mogelijk te maken met het standpunt van Fenerbahçe én de ontwikkelingen rond Michiel Kramer. De Feyenoord-spits heeft zich in december onmogelijk gemaakt en mag nu per direct vertrekken. 

Lees ook: Van Geel: "Hij is iemand die absoluut nog een keer terug naar Feyenoord moet"