'Van Persie weer dichterbij Feyenoord-rentree: nieuwe baas in de kleedkamer'

'Van Persie weer dichterbij Feyenoord-rentree: nieuwe baas in de kleedkamer'

05-01-2018 07:18
46

Robin van Persie lijkt hard op weg om terug te keren bij Feyenoord. Donderdagavond doken er berichten op dat het contract bij zijn huidige werkgever Fenerbahçe ontbonden is, waardoor de all time topscorer van Oranje vrij is om te gaan en staan waar hij wil.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zou zin voormalige Oranje-collega met open armen ontvangen, meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant moet Van Persie de nieuwe baas in de Feyenoord-kleedkamer worden, een taak die vorig seizoen nog voorbehouden was aan Dirk Kuyt. De routinier zorgde ervoor dat de rest van de selectie zich altijd professioneel gedroeg en dat eigenzinnige spelers als Rick Karsdorp en Eljero Elia in het gareel werden gehouden.

Wedden

Meer odds

Nadat Kuyt afgelopen zomer zijn carrière beëindigde, is deze rol door niemand van zijn voormalige medespelers overgenomen. Michiel Kramer zorgde onlangs nog voor onrust door tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo doodleuk een broodje kroket naar binnen te werken. Volgens het AD moet Van Persie het topsportklimaat terugbrengen in de kleedkamer van Feyenoord.

Lees ook: 'Contract Van Persie is verscheurd: spits krijgt miljoenenbedrag mee van Fener'