'Real Madrid kan belofte aan Ronaldo niet waarmaken: te weinig geld in kas'

'Real Madrid kan belofte aan Ronaldo niet waarmaken: te weinig geld in kas'

22-01-2018 08:02
18

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez heeft zich zelf in de nesten gewerkt met een belofte aan Cristiano Ronaldo. Volgens het Spaanse AS deed de voorzitter van Real Madrid Ronaldo na de Champions League-finale tegen Juventus de toezegging dat zijn salaris verhoogd zou worden.

Ruim een half jaar na die finale in Cardiff blijkt dat Perez deze belofte niet waar kan maken, schrijft het Spaanse medium. De Koninklijke heeft te weinig financiële middelen om te voldoen aan de financiële wensen van Ronaldo. Naar verluidt is de Portugese superster bijzonder teleurgesteld over de handelswijze van Perez, die afgelopen zomer nog probeerde om Neymar en Kylian Mbappé voor veel geld naar de Spaanse hoofdstad te halen.

Ronaldo heeft echter nóg meer ergernissen. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar werd aan het begin van het seizoen geschorst nadat hij in het Super Cup-duel met FC Barcelona een duw uitdeelde aan de scheidsrechter. Volgens Ronaldo heeft Real Madrid te weinig gedaan om hem te steunen tijdens de beroepszaak, die hem uiteindelijk vijf duels schorsing opleverde. Bovendien heeft de club afgelopen zomer spelers als Pepe, James Rodriguez en Alvaro Morata te makkelijk laten gaan, vindt Ronaldo.

Lees ook: 'Ronaldo legt giga-eis neer bij Real Madrid: gebrek aan respect van club'