Update: Robinho rondt formaliteiten af: aanvaller officieel terug in Europa

Update: Robinho rondt formaliteiten af: aanvaller officieel terug in Europa

Robinho is terug in Europa. De 33-jarige Braziliaan heeft met Sivasspor een principeakkoord bereikt over een contract. De handtekeningen zijn nog niet gezet.

Sivasspor maakt via de officiële kanalen bekend dat Robinho naar alle waarschijnlijkheid dinsdag een contract tekent. De duur van de verbintenis wordt niet bekendgemaakt, maar naar verluidt gaat het om een contract voor anderhalf jaar. De deal is nog niet helemaal in kannen en kruiken. Sivasspor meldt dat dinsdag de laatste onderhandelingen plaats zullen vinden. Daarna wordt alles op papier gezet en kan Robinho zijn handtekening zetten.

Robinho was even uit Europa verdwenen. Hij speelde van 2010 tot 2014 voor AC Milan, waarna hij de transfer maakte naar het Braziliaanse Santos. Na één seizoen in Brazilië kwam hij terecht bij het Chinese Guangzhou Evergrande. Robinho speelde verder nog vier seizoenen voor Real Madrid en twee voor Manchester City. Zijn laatste club was Atlético Mineiro. Hij heeft tachtig interlands achter zijn naam staan. 

Update 23/1, 18.29 uur: Robinho mag zich officieel speler van Sivasspor noemen. De Braziliaan zette dinsdag zijn handtekening onder een verbintenis voor anderhalf jaar. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s