'Arsenal hoort vraagprijs van 70 miljoen euro én moet Giroud laten gaan'

'Arsenal hoort vraagprijs van 70 miljoen euro én moet Giroud laten gaan'

22-01-2018 23:41
7

Borussia Dortmund is niet van plan om Pierre-Emerick Aubameyang voor een appel en een ei naar Arsenal te laten vertrekken. De Duitse topclub heeft tot nu toe twee biedingen van The Gunners van tafel geveegd en wil zeventig miljoen euro zien.

Dat meldt het Duitse Kicker maandagavond. Een delegatie van Arsenal reisde zondag naar Duitsland af om met de technische afdeling van Dortmund te onderhandelen over een transfer van Aubameyang. Arsenal bood in eerste instantie vijftig miljoen euro inclusief bonussen. Dat bod werd door Dortmund geweigerd, waarna de Engelsen met zestig miljoen euro over de brug kwamen. Ook dat is niet wat Dortmund in gedachten had: de Duitse club wil geen cent minder dan zeventig miljoen.

Dat is nog niet alles, want áls Arsenal en Dortmund het eens worden is het de bedoeling dat Olivier Giroud de omgekeerde weg bewandelt. Dortmund krijgt dan tot het einde van het seizoen de beschikking over de 31-jarige Franse spits, die onder Arséne Wenger niet kan rekenen op een basisplaats. In de zomer keert Giroud dan weer terug naar Londen. Arsenal en Dortmund hebben nog negen dagen de tijd om tot een akkoord te komen.