Younes bedankt 'fantastische' Ajax-fans en legt transfer uit: 'Een droomclub'

Younes bedankt 'fantastische' Ajax-fans en legt transfer uit: 'Een droomclub'

25-01-2018 23:02
72

Zijn transfer naar SSC Napoli is 'een droom die uitkomt'. Dat zegt Amin Younes in gesprek met Tuttomercatoweb. Napoli, koploper van de Serie A, werd het woensdag met Ajax eens over een directe overstap van Younes. De deal wordt binnen enkele dagen afgerond. 

"Ik ben heel gelukkig, dit is een droom die uitkomt", aldus de Duitse vleugelaanvaller. "De onderhandelingen waren pittig. Ajax wilde mij eigenlijk niet kwijt in januari. Er waren veel geruchten over een transfer naar een andere club, maar vanaf het eerste moment heb ik alleen maar aan Napoli gedacht."

"Deze club past perfect bij mijn eigenschappen en ambities", vervolgt Younes, die in 2015 door Ajax werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach. "De fans in Amsterdam zullen altijd een plekje in mijn hart hebben. Ze hebben mij altijd fantastisch behandeld."

Met name Swansea City werd gelinkt aan Younes. De hekkensluiter van de Premier League was bereid om tien miljoen euro te betalen voor de international - twee keer zoveel als het bedrag dat Napoli nu op tafel legt. 

Lees ook: 'Ajax komt 'stilstaande Ferrari' tegemoet: zaakwaarnemer smeekte Overmars'