Update: Ook VI schrijft over 'serieuze interesse' in Feyenoorder Kramer

Update: Ook VI schrijft over 'serieuze interesse' in Feyenoorder Kramer

30-01-2018 21:45
46

Michiel Kramer krijgt misschien tóch nog zijn gewenste vertrek bij Feyenoord. De Britse boulevardkrant The Sun meldt dinsdag dat de targetman in beeld is bij Bolton Wanderers. 

De rol van Kramer (29) in Rotterdam-Zuid is volledig uitgespeeld. Na 'kroketgate' - de bankzitter at tijdens de rust van een bekerduel met Heracles Almelo doodleuk een warme snack - werd hij disciplinair gestraft. Daarna kreeg Kramer te horen dat hij per direct mag vertrekken.

Aanvankelijk leek het erop dat de oud-speler van onder meer ADO Den Haag zijn loopbaan ging voortzetten in de Eredivisie. Onder meer Sparta en NAC Breda waren voor hem in de markt. The Sun denkt nu dat Kramer weleens naar het Championship kan verkassen. Bolton heeft de lange aanvaller op de korrel. 

In 2012 degradeerde Bolton uit de Premier League. De ploeg zakte later zelfs al naar het derde niveau van Engeland. Sinds dit jaar is de club terug in het Championship. Momenteel staan The Trotters op plek twintig. 

Update 21.45: Ook Voetbal International schrijft dinsdag over een mogelijke transfer van Kramer naar Bolton Wanderers. Het doorgaans betrouwbare medium meldt dat de Engelsen 'serieuze interesse' hebben in de Feyenoord-bankzitter.