Update: Manchester City ziet af van Mahrez-transfer na eis van 108 miljoen

Update: Manchester City ziet af van Mahrez-transfer na eis van 108 miljoen

31-01-2018 18:18
49

Manchester City heeft op deadlineday de zinnen gezet op Riyad Mahrez. Het megabod op de sterspeler van Leicester City is woensdag opnieuw verhoogd.

Dat meldt Sky Sports. Manchester City legde de laatste dagen al drie keer een bod neer bij Leicester City, dat echter niet toehapte. In de laatste uren van de winterse transferperiode moet het er alsnog van komen: City heeft 74 miljoen euro én een speler geboden.

Het is onbekend welke speler mag vertrekken van Manchester City. Het gaat in elk geval om een 'final offer', dus Manchester City heeft geen zin meer om nóg langer te wachten op Mahrez. Leicester buigt zich op dit moment over het aanbod.

Opvallend genoeg zou Leicester op dit moment niet weten waar Mahrez zich bevindt. De Algerijnse vleugelaanvaller ontbrak woensdag zonder opgaaf van reden op de training en meldde zich ook niet het spelershotel, waar de selectie zich verzamelt voor de wedstrijd tegen Everton.

Update 18.18: Riyad Mahrez gaat Leicester City niet verlaten voor Manchester City. Dat melden diverse media in Engeland, waaronder de BBC. City ziet af van de deal, omdat Leicester liefst 108 miljoen euro eiste voor Mahrez. Dat is de Premier League-koploper te gortig. Woensdag bracht City nog een 'ultiem bod' van 74 miljoen euro plus een speler uit.