Update: PEC bevestigt terugkeer van oude bekende na Frans-Engels avontuur

Update: PEC bevestigt terugkeer van oude bekende na Frans-Engels avontuur

31-01-2018 21:10
21

Queensy Menig keert terug naar de Eredivisie. De aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd door PEC Zwolle, meldt de Stentor.

Menig werd afgelopen zomer door het Franse FC Nantes transfervrij overgenomen van Ajax en direct in Engeland gestald bij Oldham Athletic, uitkomend in de League One. Daar kwam hij dit seizoen veertien duels in actie, waarvan vier als basisspeler. Nu keert hij terug bij de club die hem tussen 2015 en 2017 al huurde van Ajax. In Zwolle maakte Menig vijftien Eredivisie-doelpunten in 66 wedstrijden.

Bij Nantes heeft de 22-jarige Menig nog een contract tot de zomer van 2022. Met PEC gaat hij een gooi doen naar plaatsing voor de Europa League dit seizoen.

Update 21.10: Technisch directeur van PEC Zwolle heeft tegenover FOX Sports bevestigd dat Queensy Menig voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van FC Nantes. "Hij kan zeker in de speelwijze van ons nu de concurrentie aangaan in de selectie." Nijkamp voegde daar ook aan toe dat Menig de laatste PEC-aanwinst van deze winter wordt.