Steun voor Van Bronckhorst: Keihard in de voetballerij: je moet resultaat boeken

Steun voor Van Bronckhorst: "Keihard in de voetballerij: je moet resultaat boeken"

25-02-2018 20:51
41

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft al langere tijd te maken met kritiek van de Rotterdamse fans. De 1-3 thuisnederlaag tegen PSV heeft daar logischerwijs niets aan veranderd, maar Van Bronckhorst krijgt steun van RTV Rijnmond-analist Henk van Stee.

"Dat hoort ook zo, joh. Dat is ook het mooie van voetbal: kritiek leveren op het moment dat het niet goed gaat", opent de oud-trainer van onder meer AZ en De Graafschap bij FC Rijnmond. Van Stee denkt dan ook niet dat Feyenoord moet breken met de kampioenstrainer. "De beker gewonnen en ook nog kampioen geworden. Als hij binnenkort ook nog de beker pakt, moet je gewoon doorgaan met Giovanni, vind ik."

Van Stee beaamt dat het spel van de regerend landskampioen niet best is, maar dat is volgens de 56-jarige Rotterdammer niet belangrijk. "Het is keihard in de voetballerij: je moet resultaat boeken. Als hij de beker pakt, heeft hij gewoon in twee jaar tijd twee keer de beker gewonnen en een titel gepakt. Dan verdient hij meer krediet voor volgend jaar."