Stegeman is enthousiast en signeert tweejarig contract: Dat was doorslaggevend

Stegeman is enthousiast en signeert tweejarig contract: "Dat was doorslaggevend"

28-02-2018 13:27
59

John Stegeman heeft een nieuwe club. De oefenmeester zet zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Go Ahead Eagles. Na afloop van dit seizoen verkast de trainer van Heracles Almelo naar Deventer.

Afgelopen week ging Stegeman op gesprek bij zijn nieuwe club. Het onderhoud met directeur Hans de Vroome en technisch adviseur Paul Bosvelt zorgde voor enthousiasme. "Dat was doorslaggevend", aldus Stegeman in gesprek met TC/Tubantia.

Go Ahead bevestigt de komst van de oud-spits naar de Adelaarshorst via de officiële kanalen. "Ik denk dat het veel zegt over de persoon John Stegeman dat hij deze stap zet. Waar velen dit zien als een stap terug, ziet hij het als een mooie uitdaging. Die hij met volle overtuiging aangaat. We willen structureel spelen in de top-5 van de Jupiler League, met uitschieters naar boven. Wij zijn ervan overtuigd dat John de juiste man is om hier als trainer invulling aan te geven, samen met de staf", aldus Bosvelt. 

Marco Heering wordt in Deventer de assistent van Stegeman, die sinds het seizoen 2014/15 werkzaam was bij Heracles. Met de eredivisionist kwalificeerde hij zich voor de eerste keer in de clubhistorie voor Europees voetbal.