Van Persie feliciteert kersverse Oranje-klant: Je gaat erbij zitten!

Van Persie feliciteert kersverse Oranje-klant: "Je gaat erbij zitten!"

12-03-2018 21:27
29

Wout Weghorst werd door de nieuwe bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. De centrumspits van AZ is blij met die uitverkiezing en hoopt dat hij tot de definitieve selectie zal behoren. Zondag sprak Robin van Persie bemoedigende woorden tot hem.

Weghorst ontmoette de topscorer aller tijden van Oranje na afloop van Feyenoord - AZ. "Ik heb nog shirtje geruild met Van Persie, die me ook succes wenste. Hij zei: 'Je gaat erbij zitten!' Dat is iets dat je bezighoudt en graag wil. Het enige wat je kunt doen is presteren en laten zien dat je er goed genoeg voor bent", zegt hij tegenover Voetbal Inside.

Hoewel AZ verloor in De Kuip, maakt de ploeg van John van den Brom een uitstekend seizoen door. Aanvoerder Weghorst is één van de uitblinkers. "Over een lange periode moet je het laten zien. Ik ben hartstikke blij en trots. Het is een voorselectie, maar ik ben er super blij mee. Ik merk dat ik steeds meer waardering krijg en heb het gevoel dat ik wat kan toevoegen."