'Populaire Robben kan cashen: 'topcontracten' liggen klaar in drie landen'

'Populaire Robben kan cashen: 'topcontracten' liggen klaar in drie landen'

14-03-2018 06:49
19

Hans Robben, de vader van Arjen, bevestigt aan De Telegraaf dat Bayern München het contract van zijn zoon wil openbreken. Het kamp Robben heeft geen haast, want vanuit de hele wereld is er belangstelling voor de Nederlander.

Dat meldt De Telegraaf woensdag. "We hebben een afspraak later in dit seizoen. We hebben geen haast", zegt Robben senior in gesprek met de ochtendkrant. De Telegraaf meldt dat er vanuit 'de hele wereld' interesse is voor Robben en dat hij kan rekenen op 'topcontracten' in de Verenigde Staten, China en het Midden-Oosten. Alle vermogende clubs hopen de 34-jarige routinier nog een paar jaar onder contract te kunnen zetten.

De Telegraaf schrijft dat het stoppen bij Oranje positief is geweest voor Robben. Daardoor kan hij extra energie geven aan Bayern, waar hij een fitte en gretige indruk maakt. Voormalig Bayern-speler Roy Makaay adviseert Robben om nog een jaar te blijven in Duitsland. "Als hij fit is, en hij bewijst in deze periode dat hij dat is, moet hij dat tiende seizoen in gaan. Arjen doet het fantastisch. Hij is nog niet klaar. Bovendien is hij enorm populair bij de fans."

Lees ookBayern prikt datum met Robben en Ribéry: 'Ze willen verder bij deze club'