Ik hoor constant mensen 'tjoekie, tjoekie, tjoekie' roepen. Echt heel leuk

"Ik hoor constant mensen 'tjoekie, tjoekie, tjoekie' roepen. Echt heel leuk"

21-03-2018 10:47
36

Hirving Lozano vindt het soms lastig om constant in de schijnwerpers te staan als sterspeler van PSV en de nationale ploeg van Mexico. Dat vertelt 'Chucky' in een uitgebreid interview met PSV Magazine. 

"Er is veel op me afgekomen, de eerste maanden in Europa. Dat is soms lastig, in de schijnwerpers staan en altijd te moeten presteren. De verwachtingen zijn erg hoog inmiddels", aldus Lozano.

"Aan de andere kant is het ook leuk. Waar ik ook kom, iedereen vraagt naar mijn bijnaam Chucky. Dat is heel vermakelijk. En ik hoor constant mensen 'tjoekie, tjoekie, tjoekie' roepen. Dat vind ik echt heel leuk."

De aanvaller staat bekend om zijn temperament. "Als ik het veld opkom transformeer ik in een totaal ander mens. Iemand die alleen maar wil winnen. Thuis speel ik met mijn kinderen, ben ik vrolijk, gemoedelijk, zacht. Op het veld is daar niets van over. Ik ben altijd op zoek naar een manier om de wedstrijd te beslissen. Ik wil het meeste uit mijn carrière halen. Met dat doel ben ik naar Europa gekomen. Overal waar ik kom, wil ik belangrijk zijn. Dat uit zich in het veld een beetje op deze manier."