Van Halst reageert op Pusic-geruchten: Hij is gewoon de assistent-trainer

Van Halst reageert op Pusic-geruchten: "Hij is gewoon de assistent-trainer"

23-03-2018 17:11
14

De positie van FC Twente-trainer Gertjan Verbeek staat absoluut niet ter discussie, benadrukt commercieel manager Jan van Halst nogmaals. De geruchten dat Verbeek plaats zou moeten maken voor zijn assistent Marino Pusic zijn volgens Van Halst nergens op gebaseerd.

"Marino is gewoon de assistent-trainer, dus hij staat al voor de groep", stelt Van Halst in gesprek met FOX Sports. "Samen met Jan de Jonge, Boudewijn Pahlplatz en Sjors Ultee. Dus we hebben al een technische staf, een hele uitgebreide." De directeur van de Eredivisie-hekkensluiter ziet geen aanleiding om hierin wijzigingen aan te brengen. "We hebben afgesproken dat we met deze spelers en staf de rest van het seizoen ingaan."

Trainer Verbeek blijft ook gewoon actief als technisch manager, ondanks alle kritiek op deze dubbelfunctie. "Ik sta hier nog honderd procent achter, want we maken nu al gebruik zijn ervaring", aldus Van Halst. "De spotlights staan natuurlijk op de resultaten van het eerste elftal. Logisch. Maar Gertjan heeft hele goede input en ik ben blij dat we daar gebruik van kunnen maken."

Lees ook: 'Geruchten' rondom FC Twente: 'Assistent Pusic maakt seizoen af als hoofdtrainer'