ADO-doelman zingt na Eredivisie-debuut: Een beetje van dit en een beetje van dat

ADO-doelman zingt na Eredivisie-debuut: "Een beetje van dit en een beetje van dat"

08-04-2018 21:14
9

Indy Groothuizen kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn Eredivisie-debuut namens ADO Den Haag. De doelman speelde tegen FC Utrecht geen slechte wedstrijd, maar moest drie keer vissen en kreeg in de allerlaatste minuut van de blessuretijd de 3-3 van Zakaria Labyad om zijn oren.

De 21-jarige Noord-Hollander baalt dat hij niet meer kon doen aan de rake vrije trap van Labyad. "Hij schiet hem fantastisch binnen. Misschien stond ik niet goed opgesteld, maar zo'n vrije trap vanaf zestien meter is eigenlijk net een penalty", laat hij na afloop weten aan de NOS. De doelman is echter tevreden over zijn eigen prestatie. "Ik kijk wel terug op een positief debuut, want ik heb veel dingen kunnen doen. Bijna nog een assist op Sheraldo Becker. Ik zei vooraf al tegen hem: ga er maar gewoon een keer overheen. Maar dan laat hij mij in de steek haha", knipoogt de doelman.

Groothuizen kreeg ook vragen over zijn muzikale familie: zijn tante Angela Groothuizen was jarenlang coach van talentenjacht The Voice. "Ze heeft niet heel veel verstand van voetbal, eerlijk gezegd. Maar ze is natuurlijk beretrots." Vader Jos Groothuizen scoorde in de jaren tachtig enkele culthits met de band Vulcano. "Of ik een stukje kan zingen? Een beetje van dit en een beetje van dat en een beetje van dus en een beetje zo. Zit ik mezelf hier voor schut te zetten haha."