Ajax baalt van PSV: Jammer genoeg heb ik die wedstrijd op tv gekeken

Ajax baalt van PSV: "Jammer genoeg heb ik die wedstrijd op tv gekeken"

09-04-2018 15:03
57

Max Wöber speelde zondag negentig minuten mee bij Ajax in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Dat deed de Oostenrijker na twee dagen in bed.

"Ik heb twee dagen in bed gelegen met hoge koorts. De eerste dagen kon ik 's nachts niet slapen, lag alleen maar te zweten. Dus heb ik overdag vooral geslapen", vertelt Wöber op de website van Ajax. "Vrijdag was ik fit genoeg om de training te hervatten en omdat de dokter mij goed behandelde, was zaterdag al wel duidelijk dat het geen probleem was dat ik kon spelen."

En toen was het zaterdagavond tijd voor AZ - PSV (2-3). "Jammer genoeg heb ik die wedstrijd op tv gekeken. Dat had ik beter niet kunnen doen, want het was niet goed voor m'n mentale gesteldheid. Om te zien dat alles tegenzit, of dat het PSV mee zit inderdaad." Ajax gaat zondag op bezoek in Eindhoven voor de kampioenswedstrijd van PSV. "We zullen alles doen om te zorgen dat zij tegen ons geen kampioen worden. We moeten er niet aan denken dat als wij verliezen zij kampioen zijn."