In het kort: Bizarre zege voor De Jong, late goal Carroll doet Pieters en BMI pijn

In het kort: Bizarre zege voor De Jong, late goal Carroll doet Pieters en BMI pijn

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 23:05ma 16-04-2018 om 23:05

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Bizarre zege voor De Jong
Nigel de Jong heeft met FSV Mainz 05 een cruciale zege geboekt in de strijd tegen Bundesliga-degradatie. De manier waarop er van SC Freiburg werd gewonnen, was echter op zijn zachtst gezegd curieus te noemen. Beide ploegen zaten al in de kleedkamer, toen de videoscheidsrechter tijdens de rust een strafschop gaf aan Mainz. Giovanni de Biasi benutte de penalty en scoorde na de 'echte' rust nog één keer. Mainz geeft de zestiende plek, die recht geeft op play-offs om promotie/degradatie, op doelsaldo over aan Freiburg.

Caroll boort Pieters en BMI zege door de neus
De Nederlanders van Stoke City, Erik Pieters en Bruno Martins Indi, leken eveneens een belangrijke zege te boeken. Peter Crouch zette The Potters vlak voor tijd op voorsprong tegen West Ham United, maar Andy Carroll sloeg in de extra tijd bikkelhard toe met een fraaie volley. Stoke City staat nu vijf punten onder de degradatiestreep en heeft nog vier wedstrijden om het vege lijf te redden.

Plaats een reactie

Fr!ts +101
maandag 16 april 2018 om 23:56
Nou fraai..
Vind ik leuk
Smithsonian +37559
dinsdag 17 april 2018 om 07:13
Fraai?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws