'Er hoeft geen discussie te zijn. Ik garandeer dat Younes speler van Napoli is'

'Er hoeft geen discussie te zijn. Ik garandeer dat Younes speler van Napoli is'

24-04-2018 14:28
37

Het heeft er alle schijn van dat Amin Younes per 1 juli toch écht speler is van SCC Napoli. Advocaat Mario De Rossi was in januari nauw betrokken bij de gesprekken tussen de transfervrije Ajax-aanvaller en de Italiaanse topclub. Wat hem betreft is er geen twijfel mogelijk. 

"Alle contracten en papieren zijn in januari getekend", zegt De Rossi in gesprek met CalcioNapoli24. "Daar hoeft ook geen discussie over te zijn, het zijn gewoon harde feiten: Younes is speler van Napoli."

Wedden

Meer odds

"Andere clubs? Die zullen om de tafel moeten met Napoli en een transfersom moeten betalen voor Younes. Als ze dat níet doen, kan dat zware straffen en transferverboden opleveren. (..) Er zijn in januari 31 handtekeningen gezet. Ik kan de fans in Napels nogmaals garanderen: Younes is speler van Napoli."

De 24-jarige Younes besloot in januari op het allerlaatste moment af te zien van een overstap naar Italië. De laatste weken wordt de Duitser, die door Ajax-trainer Erik ten Hag naar de tribune is verbannen, in verband gebracht met diverse Duitse clubs. Onder meer VfL Wolfsburg en Werder Bremen zouden Younes willen inlijven.