Sturing verrast door kritiek Fraser: 'Ik zou het niet via de tv hebben gedaan'

Sturing verrast door kritiek Fraser: 'Ik zou het niet via de tv hebben gedaan'

25-04-2018 13:43
48

Edward Sturing is verrast door de uitspraken van Henk Fraser. De ontslagen coach van Vitesse vond een aantal opmerkingen van zijn opvolger 'heel eng', vertelde hij zondag bij De Tafel van Kees.

"Ik was verrast toen ik het hoorde", reageert Sturing tegenover Omroep Gelderland. "Wat ik altijd doe is de telefoon pakken en bellen. Dat heb ik dus ook gedaan. Ik kreeg hem niet te pakken en hij heeft mij teruggebeld. Ik wil graag zelf met hem om tafel om te weten waar dit over gaat want ik heb geen idee. Hij zou met mij nu een afspraak maken waar en wanneer we dat gaan doen en dan hoor ik wel wat Henk bedoelt."

Volgens de omroep is het een publiek geheim dat het niet boterde tussen Fraser en Sturing. "Ik zou het dus niet via de televisie hebben gedaan. Maar dat is een keus die je maakt. Het is heel makkelijk om gewoon de telefoon te pakken en iemand te bellen", vertelt de interim-trainer van de Arnhemmers.

Sturing zegt bereid te zijn excuses te maken over 'enge opmerkingen' kort na het ontslag van Fraser. "Als ik ze wel gemaakt heb en ik kan ze vervolgens in een gesprek niet onderbouwen dan moet ik mijn verontschuldigingen aanbieden."