Kluivert gevraagd naar Ajax-toekomst: 'Ik wil mensen geen valse hoop geven'

Kluivert gevraagd naar Ajax-toekomst: 'Ik wil mensen geen valse hoop geven'

26-04-2018 20:08
121

Justin Kluivert wil niet al te veel loslaten over zijn toekomst. De achttienjarige aanvaller heeft nog altijd geen nieuw contract getekend bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola werd onlangs wel gesignaleerd op sportcomplex De Toekomst.

"Ik hoorde dat Mino hier was, maar ik weet niet of dat voor mij was", zegt Kluivert tegen FOX Sports. "Het was zo'n twee, drie dagen geleden, maar ik heb hem nog niet gesproken. Ik hoor het wel. Ik wil nu eerst twee wedstrijden lekker spelen."

Wedden

Meer odds

De linksbuiten steggelt al enige tijd met de Amsterdammers over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt volgend jaar zomer af. Kluivert laat zich niet in de kaarten kijken. "Natuurlijk, wie wil niet bij Ajax spelen? Ik wil hier ook spelen. Maar je moet ook kijken wat er anders is. Je kunt niet alles dicht gooien. En wat ik zeg, na de komende twee wedstrijden heb ik alle tijd."

Vraag is hoe groot de kans is dat Kluivert ook volgend jaar bij Ajax speelt. "Ik ga niets zeggen. Ik ga mensen geen valse hoop geven. We zullen zien."