Onverwacht transfergerucht: Hendrix mag dromen van toptransfer naar Serie A

Onverwacht transfergerucht: Hendrix mag dromen van toptransfer naar Serie A

28-04-2018 19:52
56

Jorrit Hendrix wordt in de gaten gehouden door SS Lazio. Dat meldt de Italiaanse krant Tuttosport dit weekend. Lazio, de nummer vier van de Serie A, houdt rekening met het vertrek van een aantal sterspelers en zoekt daarom versterking voor het middenveld. 

Zowel Sergej Milinković-Savić als Luis Alberto kan komende zomer de overstap maken naar de absolute top. Grootmachten uit Engeland en Spanje worden gelinkt aan de Serviër en de Spanjaard. Met die interesse in het achterhoofd hebben de scouts van Lazio volgens Tuttosport een schaduwlijstje opgesteld met vier namen. 

Hendrix is er één van. Milan Badelj, Daniele Baselli (beiden Fiorentina) en Bryan Cristante (Atalanta Bergamo) zijn de anderen. PSV'er Hendrix (23) heeft in Eindhoven een contract tot medio 2020. Dit seizoen stond hij 31 keer in de basis bij PSV. 

Landskampioen PSV lijkt rekening te moeten houden met het vertrek van diverse belangrijke spelers. Zo zouden Jeroen Zoet, Luuk de Jong en Santiago Arias azen op een transfer naar het buitenland en hebben ook onder meer Joshua Brenet, Hirving Lozano en Steven Bergwijn zich in de kijker gespeeld.