Cassierra maakt ook buiten het veld indruk bij Ajax: Dat kan ik dus niet zien

Cassierra maakt ook buiten het veld indruk bij Ajax: "Dat kan ik dus niet zien"

29-04-2018 11:41
78

Mateo Cassierra houdt zich kranig bij Ajax, ondanks dat de spits nauwelijks kansen krijgt in het eerste elftal. Michael Reiziger, trainer van Jong Ajax, is lyrisch over de houding van de Colombiaan.

"Het is een hele leuke en positieve jongen. Hij komt altijd met een smile binnen. Dat zie je ook aan zijn spel, hij geniet van voetbal. Dat is het allerbelangrijkste", zegt Reiziger bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Cassierra maakt zijn minuten dit seizoen bij Jong Ajax, waarmee hij zaterdagavond kampioen werd in de Jupiler League. 

Hans Kraay Junior vraagt zich hardop af of Cassierra boos is op Erik ten Hag, Reiziger of zichzelf. "Dat moet je aan hem vragen, dat kan ik niet voor hem zeggen. Ik spreek hem daar niet over, ik spreek hem alleen over zijn eigen spel", aldus Reiziger. 

"Ik merk geen irritatie bij hem. Ik zie hem natuurlijk niet op de trainingen van Ajax 1, want daar ben ik niet bij. Dat kan ik dus niet zien. Wat ik wel zie is dat hij altijd met een smile door de gang loopt, hij is altijd positief."