Contractnieuws uit Eindhoven: Dit is een heel mooi moment voor mij

Contractnieuws uit Eindhoven: "Dit is een heel mooi moment voor mij"

03-05-2018 13:08
11

PSV heeft Laros Duarte langer aan zich weten te binnen. De middenvelder van Jong PSV heeft een nieuw contract getekend tot de zomer van 2020.

PSV heeft dat donderdagmiddag via de officiële kanalen naar buiten gebracht. De 21-jarige Duarte was dit seizoen een vaste waarde in het elftal van Jong PSV, dat getraind wordt door Dennis Haar. Mede dankzij de inzet van Duarte is Jong PSV op een vijfde plaats in de Jupiler League geëindigd. De middenvelder speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van PSV, dat hem overnam van Sparta.

"Dit is een heel mooi moment voor mij", laat een blije Duarte weten op de clubsite. "Ik heb er drie jaar lang naar toegewerkt. Ik ben twee keer geblesseerd geraakt, maar heb dit seizoen ondanks die tegenslagen heel veel stappen kunnen zetten en laten zien wie ik ben."

Duarte hoopt zich uiteindelijk in het eerste elftal van Phillip Cocu te knokken. "Aan het begin van het afgelopen seizoen wilde ik vooral belangrijk zijn voor Jong PSV. Dat ben ook ik geweest. Ik merk ook dat ik goed in de groep lig. Hoe nu verder? Hier naartoe natuurlijk", wijst Duarte naar het veld van het Philips Stadion.