Beugelsdijk: 'Op 23 mei begint mijn vakantie, daarvoor wil ik het wel echt weten'

Beugelsdijk: 'Op 23 mei begint mijn vakantie, daarvoor wil ik het wel echt weten'

13-05-2018 09:37
13

Tom Beugelsdijk gaat ervan uit dat hij ook komend seizoen voor ADO Den Haag speelt. De verdediger is in het bezig van een aflopend contract, maar gaat hoogstwaarschijnlijk voor drie seizoenen bijtekenen.

"Mijn zaakwaarnemer en de club zijn in een vergevorderd stadium. Het kan nooit lang duren", vertelt Beugelsdijk aan Omroep West. "Op 23 mei begint mijn vakantie, dus daarvoor wil ik het wel echt weten. Misschien dat het zelfs nog wel voor die tijd bekend wordt." De publiekslieveling komt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij speelt behoudens een seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht en een avontuur bij FSV Frankfurt al zijn hele loopbaan voor de club.

Ook Indy Groothuizen wil volgend seizoen deel uitmaken van de equipe van coach Fons Groenendijk. Als het aan de doelman ligt, wordt hij de komende jaren de eerste doelman van ADO. Eerder werd al duidelijk dat de club zijn contract wil openbreken en verlengen. "Ik ben nog niet klaar in Den Haag", reageert Groothuizen, die als stand-in van Robert Zwinkels tot zes Eredivisie-optredens kwam dit jaar.