Europese top grijpt naast komst succestrainer: Honderd procent zeker

Europese top grijpt naast komst succestrainer: "Honderd procent zeker"

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 19:00di 15-05-2018 om 19:00

Europese topclubs die op zoek zijn naar een nieuwe trainer hoeven niet bij Hoffenhein aan te kloppen. Julian Nagelsmann (30) vertrekt onder geen enkele voorwaarde bij de Duitse club. 

Dat zegt Alexander Rozen, directeur van Hoffenheim, tegen Sky Sports. "Julian Nagelsmann is ook volgend seizoen onze trainer. Honderd procent zeker", aldus de beleidsbepaler van de Bundesliga-club.

Eerder zwoer ook Nagelsmann zelf trouw aan Hoffenheim. In februari zei hij tegen Kicker: "Ik heb destijds met mijn volle verstand een contract getekend. Daar houd ik me aan. Volgend seizoen sta ik ook hier nog voor de groep."

De afspraak tussen club en trainer is dat Nagelsmann in ieder geval tot de zomer van 2019 bij de club blijft. De talentvolle trainer heeft een contract tot 2021. Met Hoffenheim eindigde de Duitser afgelopen seizoen op een zeer knappe derde plek, boven onder meer Borussia Dortmund. 

Nagelsmann zou onder meer bij Arsenal hoog op het lijstje met kandidaten staan. Ook Bayern had - ten onrechte - hoop om de trainer voor komend seizoen in te lijven. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws