Excelsior neemt afscheid: Stiekem hoop ik nog op een Eredivisie-club

Excelsior neemt afscheid: "Stiekem hoop ik nog op een Eredivisie-club"

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 19:16di 15-05-2018 om 19:16

De laatste training van het seizoen zit erop voor Excelsior en dus is het tijd om afscheid te nemen. Dat gaat een flinke klus worden, aangezien een karrenvracht aan spelers én trainer Mitchell van der Gaag de club deze zomer verlaat. Onder meer Kevin Vermeulen vertrekt bij Excelsior. 

Vermeulen vertrekt transfervrij bij de Rotterdamse club. "Jammer natuurlijk dat ik weg moet, maar toen mijn contract werd opgezegd, wist ik al dat het klaar was. Daar ben ik heel nuchter in. Ik wilde het seizoen zo goed mogelijk afmaken en verder is het niet anders. Nu wacht er weer een nieuwe uitdaging en dat is ook wel weer leuk", zegt Vermeulen op de website van Excelsior

Waar zijn toekomst ligt, weet hij nog niet. "Ik heb wat gesprekken gehad met clubs uit de Jupiler League, maar stiekem hoop ik nog op een Eredivisie-club. Aan de andere kant wordt de Jupiler League volgend seizoen ook een mooie competitie. We wachten het voorlopig even af, ik wil geen overhaaste beslissingen nemen en ga zien af wat mijn gevoel zegt."

Met Vermeulen vertrekt nog een flink aantal spelers. Khalid Karami vertrekt transfervrij naar Vitesse, terwijl de keepers Mike Havekotte, Ögmundur Kristinsson en Theo Zwarthoed eveneens afscheid nemen. Ook voor Marouane Afaker, Zakaria El Azzouzi, Stanley Elbers, Hicham Faik, Levi Garcia, Milan Massop, Shane O’Neill en Jordy de Wijs zit hun avontuur bij Excelsior erop. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws