Update: Zaakwaarnemer van Brogno meldt zich: Belg gaat Sparta inderdaad verlaten

Update: Zaakwaarnemer van Brogno meldt zich: Belg gaat Sparta inderdaad verlaten

19-05-2018 18:37
16

Loris Brogno vertrekt bij Sparta. Volgens het Belgische medium Het Nieuwsblad heeft de vleugelaanvaller een akkoord bereikt met Beerschot Wilrijk. Daar gaat Brogno komend seizoen aan de slag. 

De 25-jarige Brogno beschikt over een aflopend contract op Het Kasteel. Sparta ontvangt daardoor geen transfersom voor de buitenspeler. Onbekend is nog voor hoeveel jaar Brogno gaat tekenen bij Beerschot. 

Wedden

Meer odds

De transfer zal sowieso pas ná het weekend bevestigd worden, weet Het Nieuwsblad. Eérst ligt bij Sparta de focus volledig op de finale van de play-offs. Zondag staat in Rotterdam de return tegen FC Emmen op het programma. Donderdag eindigde de eerste ontmoeting in 0-0.

Brogno maakte in 2015 de overstap van RAEC Mons naar Sparta. In zijn eerste seizoen deed de Belg het uitstekend: hij tekende voor zestien doelpunten in de Jupiler League en leverde daarmee een belangrijke bijdrage aan het kampioenschap in de Jupiler League. 

Update 18.37: Brogno gaat inderdaad vertrekken uit Rotterdam, laat de zaakwaarnemer van de Belg weten aan RTV Rijnmond. Sparta en Beerschot willen het nieuws nog niet bevestigen, maar lijken dat na de play-offs te gaan doen.