Géén transfer voor Younes: Ik kan categorisch uitsluiten dat hij daar heengaat

Géén transfer voor Younes: "Ik kan categorisch uitsluiten dat hij daar heengaat"

04-06-2018 14:06
22

Amin Younes speelt volgend seizoen niet op huurbasis bij Genoa. Dat zegt zijn zaakwaarnemer, die benadrukt dat de Duitse aanvaller onder contract staat bij Napoli.

Younes zette in januari zijn handtekening bij Napoli, dat hem voor enkele miljoenen overnam van Ajax. De transfer werd uitgesteld, omdat de Duitser zich om onduidelijke redenen had bedacht. Napoli heeft meerdere keren aangegeven dat Younes een contract heeft getekend en nergens heengaat, tenzij er een grote transfersom op tafel komt.

De laatste dagen werd Younes voorzichtig gelinkt aan andere clubs, onder wie Genoa. De Italiaanse club maakt echter geen kans. "Ik kan categorisch uitsluiten dat Younes daar heengaat", laat zaakwaarnemer Nicola Innocentin weten aan Calciomercato. "Ik heb nooit contact gehad met Genoa. Natuurlijk lees ik ook de kranten en na dat gerucht heb ik ook even een belletje gedaan naar Genoa, maar het bleek onzin."

"Amin is speler van Napoli en zijn toekomst ligt hier", aldus Innocentin. "Eerlijk gezegd dacht ik al dat het lastig zou worden voor Genoa om hem over te nemen van Napoli. Ik denk niet dat ze hem graag kwijtraken, ook niet op huurbasis."