'Kashia bijna weg bij Vitesse: routinier op weg naar nieuwe club'

'Kashia bijna weg bij Vitesse: routinier op weg naar nieuwe club'

Gepubliceerd: zaterdag 9 juni 2018 om 07:12za 09-06-2018 om 07:12

Guram Kashia is hard op weg naar de Major League Soccer. De routinier van Vitesse lijkt na acht jaar afscheid te gaan nemen van Arnhem voor de club San Jose Earthquakes.

Dat meldt de Gelderlander. In Amerika ligt een meerjarig contract klaar voor Kashia. Vitesse en San Jose moeten echter wel nog een akkoord bereiken over de transfersom, maar de Arnhemmers zijn bereid zich soepel op te stellen. Ook moet Kashia zich nog medisch laten keuren.

Kashia had al langer de wens om een nieuw avontuur aan te gaan. De Georgiër zei in het begin van het vorige seizoen al dat hij graag een transfer wilde maken. Hij wilde zijn contract, dat loopt tot de zomer van 2020, respecteren, maar vroeg tegelijkertijd om medewerking als hij een kans zou krijgen om te vertrekken. Kashia is een gewaardeerde kracht, maar toch heeft Vitesse besloten niet moeilijk te doen en mee te werken aan een transfer.

Vitesse zal door het naderende vertrek van Kashia de transfermarkt op moeten. De club wil niet op namen reageren. Eerder werd de Deen Rasmus Thelander van FC Zürich vastgelegd. Verder staan ook Maikel van der Werff en Arnold Kruiswijk onder contract in Arnhem. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een mooie stap voor Kashia?

Ja
92%
Nee
8%
(1053 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws