Fortuna Sittard maakt tweede versterking officieel: Van wezenlijk belang voor me

Fortuna Sittard maakt tweede versterking officieel: "Van wezenlijk belang voor me"

11-06-2018 16:51
20

Mark Diemers mag zich officieel speler van Fortuna Sittard noemen. De promovendus bevestigt maandag dat de 24-jarige middenvelder transfervrij overkomt van De Graafschap.

Diemers heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. "Een tijdje geleden heb ik al samengezeten met de technische staf. Hun verhaal en dat van de technisch directeur maakten me direct enthousiast. Over mijn rol in het team en over de ambities van de club", licht hij zijn keuze voor Fortuna Sittard toe.

"Met de ideeën die de club heeft denk ik dat wij komend seizoen niet slechts een rol in de marge zullen spelen. Integendeel. Ik krijg van iedereen binnen de club het volste vertrouwen en dat is van wezenlijk belang voor me. Dat vertrouwen wil ik terugbetalen op het veld door mijn voeten te laten spreken."

Mustafa Aztopal, technisch directeur in Sittard, prijst zich gelukkig. "Diemers is één van de spelers die we heel graag aan boord wilden halen. De technische staf is zeer gecharmeerd van Mark. Hij is van absolute meerwaarde voor het elftal. Het is een echte winnaar met een dito ambitieniveau."

Diemers is na Alessandro Ciranni de tweede versterking voor Fortuna Sittard deze zomer. Hij stond ook in de belangstelling van Willem II, NAC Breda en KV Mechelen.