'ADO ziet lang gekoesterde wens in vervulling gaan: spits onderweg naar Den Haag'

'ADO ziet lang gekoesterde wens in vervulling gaan: spits onderweg naar Den Haag'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 12:20ma 18-06-2018 om 12:20

ADO Den Haag hoopt deze week de overgang van Yuning Zhang af te ronden. Daarmee voldoet het aan de wens van investeerdersmaatschappij United Vansen.

Die wil namelijk maar wat graag een Chinese speler aan de slag zien bij ADO. Met de komst van de 21-jarige spits lijkt die wens in vervulling te gaan. "We houden een slag om de arm, maar we hopen dat hij aanstaande maandag tijdens onze eerste training op het veld staat", aldus directeur Mattijs Manders tegenover Voetbal International.

"Elke vergadering die wij met United Vansen hebben is dit het hete hangijzer: een Chinese speler bij ADO", zei manager voetbalzaken Jeffrey van As eerder tegen VI.

Zhang, die eerder bij Vitesse onder contract stond, staat momenteel onder contract bij West Bromwich Albion, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan Werder Bremen. De Duitse club had de optie om Zhang nog een seizoen te lenen, maar besloot daarvan af te zien. In Engeland kan Zhang niet blijven, omdat hij niet in aanmerking komt voor een werkvergunning.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws