Update: Feyenoord krijgt belletje van Sparta: huur van middenvelder van de baan

Update: Feyenoord krijgt belletje van Sparta: huur van middenvelder van de baan

25-06-2018 13:18
30

Emil Hansson staat op de nominatie om door Feyenoord verhuurd te worden. De Noorse middenvelder mag elders ervaring opdoen. Sparta is één van de clubs die hengelt naar de diensten van Hansson. 

Dat meldt RTV Rijnmond woensdag. De twintigjarige Hansson kwam afgelopen seizoen welgeteld twee keer in actie namens Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet de jeugdinternational twintig minuten opdraven in de Eredivisie. Hij mocht ook één keer meedoen in de KNVB Beker. 

RTV Rijnmond weet dat het gedegradeerde Sparta Hansson graag op huurbasis wil overnemen van Feyenoord, maar de jongeling heeft blijkbaar meerdere ijzers in het vuur. Hansson ligt in De Kuip vast tot medio 2020.

Mo El Hankouri, die vorig seizoen door Feyenoord werd uitgeleend aan Willem II, komt níet in aanmerking voor verhuur. RTV Rijnmond meldt dat de jonge aanvaller met Jean-Paul Boëtius moet gaan concurreren op de linksbuitenpositie. Het contract van El Hankouri werd eerder dit jaar verlengd tot medio 2019. 

Update 25/06 13.18 uur: Sparta gaat géén werk maken van de komst van Hansson. Onder meer RTV Rijnmond schrijft dat. De Rotterdamse club versterkte zich maandag met NEC-spelers Mohamed Rayhi en Suently Alberto en heeft nu aan Feyenoord laten weten dat het geen interesse meer heeft in Hansson.