El Ahmadi denkt aan vertrek: 'Is een kans dat ik niet meer voor Feyenoord speel'

El Ahmadi denkt aan vertrek: 'Is een kans dat ik niet meer voor Feyenoord speel'

25-06-2018 23:27
43

Karim El Ahmadi lijkt zijn laatste competitiewedstrijd voor Feyenoord gespeeld te hebben. De middenvelder wordt volgens het Algemeen Dagblad gevolgd door meerdere clubs uit Frankrijk.

De krant laat in het midden om welke clubs het gaat. Een vertrek naar de Ligue 1 lijkt echter een stuk waarschijnlijker dan een transfer naar het Turkse Bursaspor, dat al langere tijd jacht maakt op de Feyenoord-captain.

El Ahmadi vermoedt zelf ook dat zijn periode in De Kuip erop zit. "We zullen zien of ik nog bij Feyenoord ga trainen of niet", vertelt hij na de WK-wedstrijd tussen Marokko en Spanje aan de NOS. "Ik aanbiedingen gehad van drie à vier clubs, die ik na het WK nog rustig wil bekijken. Maar er is wel een kans dat ik niet meer voor Feyenoord ga spelen."

De controleur heeft in totaal negen seizoenen in Rotterdam-Zuid achter de rug: in 2008 kwam hij over van FC Twente, waarna hij in 2012 een transfer naar Aston Villa afdwong. Twee jaar later keerde El Ahmadi terug in De Kuip. Na het behalen van de landstitel in 2017 nam hij de aanvoerdersband over van Dirk Kuyt.