Zij hebben er met iedereen binnen Ajax alles aan gedaan om mij hierheen te halen

"Zij hebben er met iedereen binnen Ajax alles aan gedaan om mij hierheen te halen"

04-07-2018 07:46
39

Dusan Tadic heeft meerdere (buitenlandse) aanbiedingen afgeslagen om bij Ajax te spelen. De Serviër onthult dat hij in een eerder stadium al sprak met de Amsterdammers over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie. 

"Het was voor mij een moeilijke keuze. Ik heb hiervoor gekozen omdat Ajax bij de beste twintig clubs van de wereld hoort", zegt Tadic in een interview met Ajax TV. "Het was altijd mijn droom om voor Ajax te spelen. De club heeft geweldige fans, grote legendes, grote historie en een mooie spelopvatting."

Wedden

Meer odds

"Ik wil Marc Overmars, Jeroen Slop (financieel directeur, red.), Henk Veldmate (hoofd scouting, red.), Alfred Schreuder en Erik ten Hag bedanken. Zij hebben er met iedereen binnen Ajax alles aan gedaan om mij hierheen te halen."

Tadic vertelt dat hij naast Ajax meerdere aanbiedingen had. "Ik heb meerdere opties gekregen om te tekenen in verschillende landen. Ook uit de Premier League heb ik aanbiedingen gehad, maar deze optie vond ik de beste voor mij en voor mijn carrière. Ik luister altijd naar mijn hart als ik keuzes moet maken. Dit is mijn keuze geworden en zij hebben ervoor gezorgd dat mijn keuze makkelijker is geworden."

Ajax had al belangstelling in Tadic toen hij nog in Nederland speelde. "Toen ik in Nederland bij FC Groningen en FC Twente speelde had Ajax al belangstelling. Er waren ook wat aanbiedingen gedaan. Een jaar of twee geleden hebben we gesproken over de mogelijkheden en nu is het zover."