Juve-voorzitter bevestigt Milan-interesse: 'clubs onderhandelen over drietal'

Juve-voorzitter bevestigt Milan-interesse: 'clubs onderhandelen over drietal'

27-07-2018 18:55
13

Giuseppe Marotta, algemeen directeur van Juventus, heeft de interesse van AC Milan voor Gonzalo Higuaín bevestigd. Beide clubs moeten echter de nodige obstakels overwinnen.

Higuaín mag vertrekken van Juventus door de komst van Cristiano Ronaldo. "Wanneer er een kampioen als Ronaldo arriveert, is het logisch dat de concurrentie in de voorhoede flink toeneemt", zegt Marotta in Italiaanse media. "We kijken met Gonzalo en zijn entourage naar wat het beste is voor zijn toekomst. Milan of Chelsea? Er liggen nog geen concrete aanbiedingen op tafel."

Wedden

Meer odds

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio zijn Juve en Milan in gesprek over Leonardo Bonucci, Mattia Caldara en Higuaín. Eerstgenoemde maakte al bekend dat hij terug wil keren naar Turijn. Beide clubs zijn echter standvastig in hun eisen. De Italiaanse kampioen ziet een ruil tussen Bonucci en Caldara niet zitten. Juventus wil dat de routinier betrokken wordt in een bod van Milan voor Higuaín.

Ondertussen speelt ook Chelsea een rol van betekenis, aangezien de Londenaren geïnteresseerd zijn in Higuaín en Caldara. The Blues willen de Argentijnse spits echter pas aantrekken als Alvaro Morata is verkocht. Milan ziet de Spanjaard dan weer als alternatief voor Higuaín.