Johnsen trekt basketbalshirt aan en zwaait ADO-fans uit: Mooie herinneringen

Johnsen trekt basketbalshirt aan en zwaait ADO-fans uit: "Mooie herinneringen"

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 21:09vr 27-07-2018 om 21:09

Björn Johnsen heeft door middel van een videoboodschap afscheid genomen van de supporters van ADO Den Haag. De in New York geboren Noor scoorde tijdens zijn debuutseizoen negentien keer voor ADO en verdiende daarmee een miljoenentransfer naar AZ.

"Beste ADO-fans, ik wil jullie graag bedanken voor alle mooie herinneringen tijdens het vorige seizoen. We hebben hard gewerkt en uiteindelijk de play-offs gehaald", vertelt Johnsen in een videoboodschap, die is gedeeld door het Twitter-account van de Hofstedelingen. "ADO zal bij mij en mijn verloofde voor altijd in het hart zitten."

Johnsen, gekleed in een basketbalshirt, benadrukt dat het vertrek uit Den Haag hem zwaar valt, maar dat hij zijn beslissing heeft genomen op basis van 'persoonlijke redenen'. "Voor onze toekomst was dit het beste besluit. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Heel veel succes komend seizoen, guys!"

AZ en ADO maakten de deal vrijdagmiddag wereldkundig. Johnsen tekent bij zijn nieuwe club voor vier seizoenen en kost volgens De Telegraaf twee miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Past Johnsen bij AZ?

Ja
65%
Nee
35%
(2880 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws