FOX Sports: Schalke 04 laat Tagliafico links liggen, komst Ajacied dure grap

FOX Sports: Schalke 04 laat Tagliafico links liggen, komst Ajacied dure grap

03-08-2018 23:22
73

Schalke 04 is niet (meer) in de markt voor Nicolas Tagliafico. De Duitse club doet vooralsnog geen poging om de 25-jarige Argentijn op te pikken bij Ajax.

Dat meldt Ezequiel Daray, een journalist van de Argentijnse tak van FOX Sports. Engelse media maakten eerder deze week melding van Engelse én Duitse interesse voor Tagliafico, die op het WK in Rusland een goede beurt gemaakt heeft met het Argentijnse elftal. Boulevardkrant The Sun meldde dat Newcastle United, Fulham, VfL Wolfsburg en Schalke 04 belangstelling hebben voor de 25-jarige Ajacied.

Ook het Engelse The Chronicle weet dat Newcastle aast op Tagliafico. The Chronicle heeft het op het gebied van Newcastle vaak bij het juiste eind. Het Engelse medium noemde zelfs een transferbedrag van acht miljoen pond. Dat is ongeveer negen miljoen euro. FOX meldt dat het kopen van Tagliafico een dure grap gaat worden voor Schalke, al is niet duidelijk of het medium uitgaat van de negen miljoen die The Chronicle naar buiten bracht.

Tagliafico is nu acht maanden in dienst van Ajax. Hij maakte in de winterstop voor vier miljoen euro de transfer van het Argentijnse Independiente naar Amsterdam.