Feyenoord krijgt opdonder van Jacobs: 'Blamage. Dit kun je niet verkopen, joh'

Feyenoord krijgt opdonder van Jacobs: 'Blamage. Dit kun je niet verkopen, joh'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 20:10do 09-08-2018 om 20:10

Rob Jacobs haalt in de rust van AS Trencin - Feyenoord snoeihard uit naar de Rotterdammers. Feyenoord krijgt alle hoeken van het veld te zien en staat na 45 minuten spelen met 3-0 achter. Een schande, oordeelt de oud-Feyenoorder.

"Er is er niet een die een voldoende haalt", foetert Jacobs bij Radio Rijnmond. "Als je er nog twee om je oren krijgt..Het is toch een schande als je door zo'n tegenstander uitgeschakeld wordt?! Ik hoorde Van Bronckhorst zeggen: we hebben toch stappen gemaakt. We zetten grote stappen achteruit hoor, als het zo doorgaat."

Jacobs hoopt dat Jean-Paul Boëtius in de ploeg komt. "Larsson kan mij al helemaal niet bekoren, maar laat ik het maar niet individueel over de spelers hebben. Ze halen allemaal een onvoldoende. Clasie haalt bij mij altijd een zeven. Er durft ook niemand een sliding te nemen, want dat doet zeer", zegt Jacobs cynisch. "Het duurt nog veel meer pijn om deze goals tegen te krijgen van deze tegenstander. Een blamage."

"Dit kun je niet verkopen, joh. Het is een schande wat er nu gebeurt. Wie de boel op sleeptouw moet nemen? Dat zal van Clasie moeten komen en misschien dat Berghuis zich ook eens aangesproken voelt. Je kunt het Vente, Verdonk en Bijlow niet kwalijk nemen. Zo krijgen die jonge jongens nog een klap extra. Feyenoord laat gewoon niets zien!"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws