Vermeulen: Hij is 24, maar speelt en gedraagt zich als een junior

Vermeulen: "Hij is 24, maar speelt en gedraagt zich als een junior"

12-08-2018 23:05
56

Arno Vermeulen maakt zich zorgen om Feyenoord en Jean-Paul Boëtius. Volgens de analist en commentator van de NOS heeft het elftal van Giovanni van Bronckhorst niet alleen een kwaliteitsprobleem, maar ook een mentaliteitsprobleem. Feyenoord verloor zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap met 2-0.

"Spelers die de kwaliteiten niet hebben om bij Feyenoord te spelen. Daar moet je als club wel wat aan doen", zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. "Van Ayoub moet je ook nog maar afwachten of hij beter is. Als je met 2-0 van De Graafschap verliest, zou ik al helemaal in paniek raken."

"Dan kan het al geen kwaliteitsprobleem meer zijn, want je hebt je A-elftal. Dan heb je én een kwaliteitsprobleem én een mentaliteitsprobleem. Ga maar aan de bak. Die moeten de komende weken intern echt knalhard werken."

Dan over Boëtius, die tegen De Graafschap een oliedomme rode kaart kreeg. Dat een paar weken nadat hij een disciplinaire straf kreeg opgelegd omdat hij niet wilde trainen na een oefenwedstrijd. "Hij is 24, maar speelt en gedraagt zich als een junior", zegt Vermeulen.

"Hij is nu in zijn tweede periode bij Feyenoord. Hier zou ik als club echt ontzettend ziek van worden. Hiermee ga je het niet redden in het topvoetbal. Het is een vak. Feyenoord is een grote club. Dan moet je je als een vakman gedragen. Dat doet hij op geen enkele manier."