Kritiek op 'zwemmende' Feyenoorder: Je ziet dat hij fysiek niet in orde is

Kritiek op 'zwemmende' Feyenoorder: "Je ziet dat hij fysiek niet in orde is"

13-08-2018 09:22
132

Feyenoord begint met een kater aan de nieuwe werkweek. Binnen vier dagen leed de ploeg van Giovanni van Bronckhorst twee smadelijke nederlagen tegen AS Trencin en De Graafschap. Kees Jansma spreekt van een catastrofe.

"Een catastrofale dag", stelt Jansma bij Studio Voetbal. Feyenoord verloor van promovendus De Graafschap en kreeg tot overmaat van ramp twee rode kaarten. "Dit is heel erg en ettert door. Een rampzalige start van het seizoen. Er is een schrijnend gebrek aan kwaliteit."

Wedden

Meer odds

Arno Vermeulen ziet het vertrek van Karim El Ahmadi als het voornaamste verlies. Jordy Clasie vervangt hem. "Maar die draait voor geen meter", zegt Vermeulen. Evgeniy Levchenko is het daarmee eens. "Clasie zwemt op het middenveld. Hij komt niet aan de bal. Drie jaar weinig gevoetbald en je ziet dat hij fysiek niet in orde is. Hij mist ritme."

Kenneth Perez maakte bij FOX Sports ook korte metten met Feyenoord. "Het is ondenkbaar", aldus de analist over het verlies van de Rotterdammers in Doetinchem. "Je bent Feyenoord, je bent wél een topclub. Het is rampzalig."