Opmerkelijke transfers in Den Bosch: Jordania strikt drie aanwinsten in één keer

Opmerkelijke transfers in Den Bosch: Jordania strikt drie aanwinsten in één keer

Gepubliceerd: dinsdag 14 augustus 2018 om 19:54di 14-08-2018 om 19:54

FC Den Bosch heeft een serieuze slag geslagen op de transfermarkt. De Keuken Kampioen Divisie-club presenteert in één klap drie exotische versterkingen.

Het gaat om Albin Gashi uit Oostenrijk en de twee Argentijnen Nicolas Romat en Julian Marchioni, zo bevestigt Den Bosch. Gashi is een 21-jarige aanvaller, die overkomt van Rapid Wien. "Hij is snel, behendig en kan zijn teamgenoten goed vrijspelen", reageert directeur Paul van der Kraan.

Romat mag zich sinds dinsdag ook speler van Den Bosch noemen. De dertigjarige verdediger uit Argentinië maakt de overstap van Club Atlético Huracán, dat uitkomt Primera División van Argentinië. "Mijn eerste indruk van FC Den Bosch is zeer positief en alles liep vandaag op rolletjes", reageert hij. "Ik ben blij dat ik hier mag zijn en kan niet wachten om aan de slag te gaan."

Tot slot heeft Den Bosch zich ook versterkt met Marchioni, een Argentijnse middenvelder die overkomt van Club Estudiantes de La Plata. Ook die club komt uit op het hoogste niveau in Argentinë. "Ik heb mijn eerste dag bij FC Den Bosch als zeer prettig mogen ervaren. Bij zowel de stad als de club kreeg ik gelijk een goed gevoel", zegt hij.

Het nieuwe Den Bosch-trio komt uit de koker van Kakhi Jordania. Als de KNVB groen licht geeft, mag de 23-jarige Georgiër zich binnenkort eigenaar van de club noemen. Den Bosch versterkte zich deze zomer al met Rauno Sappinen, Stefan Velkov, Imran Oulad Omar en Rúben Rodrigues.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws