'PSG wedt op meerdere paarden: akkoord met Bayern én Atletico aanstaande'

'PSG wedt op meerdere paarden: akkoord met Bayern én Atletico aanstaande'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 23:21ma 20-08-2018 om 23:21

Bayern München dreigt Juan Bernat kwijt te raken, vermoeden het Spaanse El Larguero en diverse Franse media. Naar verluidt heeft Der Rekordmeister al een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain over een transfer van de 25-jarige linksback.

De regerend Frans landskampioen heeft een totaalbedrag van zeventien miljoen euro over voor Bernat: het basisbedrag zal vastgesteld worden op veertien miljoen euro, maar daar kan door aanvullende bonussen nog drie miljoen bovenop komen. Het bedrag valt relatief laag uit, doordat het contract van de Spanjaard aan het einde van het seizoen afloopt.

Dat Bernat ook daadwerkelijk naar de Lichtstad vertrekt, is echter geen uitgemaakte zaak. PSG is volgens Le10 Sport en Foot Mercato ook in verregaande onderhandeling met Filipe Luis, die weg wil bij Atlético Madrid. De Parijse grootmacht lijkt te gaan kiezen tussen de twee backs. Wanneer de beslissing in het voordeel van de Braziliaan uitvalt, kan Bernat alsnog een transfer maken: Atlético zou hem in dat geval op het oog hebben als vervanger van Luis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws