'PSV versterkt zich met transfervrije middenvelder met Bundesliga-ervaring'

'PSV versterkt zich met transfervrije middenvelder met Bundesliga-ervaring'

28-08-2018 17:47
67

PSV gaat zich versterken met Marlon Frey. De 22-jarige Duitse middenvelder komt transfervrij over van Bayer Leverkusen. Sinds vorige week was Frey op stage in Eindhoven.

Dat weet Eindhovens Dagblad, dat meldt dat Frey nog deze week gaat tekenen bij PSV. De zaakwaarnemer van Frey heeft een mondeling akkoord bereikt met PSV en gaat voor een jaar tekenen. Frey zal uitkomen voor Jong PSV. De regerend landskampioen ziet Frey ondanks zijn relatief hoge leeftijd als belofte voor de toekomst. PSV kijkt volgens ED ook nog of het een verdediger aan kan trekken ter versterking van het beloftenteam. 

Wedden

Meer odds

Frey trainde sinds vorige week mee met Jong PSV. Hij stond de voorbije jaren onder contract bij Bayer Leverkusen. Daar slaagde hij er niet in om de stap naar het eerste elftal te zetten. Frey maakte weliswaar zijn debuut voor de A-ploeg, maar kwam niet verder dan negen wedstrijden en 243 speelminuten in de Bundesliga. Hij maakte voornamelijk minuten voor het tweede elftal.

Frey werd verhuurd aan 1. FC Kaiserslautern, waar hij elf wedstrijden in de 2. Bundesliga voor speelde. Ook daar maakte hij overigens minuten in het tweede elftal.